AMK-kampuspäivä on pääkaupunkiseudulla toimivien ammattikorkeakoulujen vuosittain syksyllä järjestämä tapahtuma, jossa toisten asteen opiskelijoille tarjotaan mahdollisuus tulla tutustumaan ammattikorkeakoulujen kampuksiin ja opetukseen yhdeksi päiväksi. Mukana AMK-kampuspäivässä ovat Yrkeshögskolan Arcada, Diakonia-ammattikorkeakoulu, Haaga-Helia, Metropolia sekä Laurea.

AMK-kampuspäivän tarkoituksena on tarjota toisen asteen opiskelijoille mahdollisuus tutustua ammattikorkeakouluihin omatoimisesti ja käytännönläheisesti. AMK-kampuspäivän aikana mukana olevien ammattikorkeakoulujen kampuksilla järjestetään kaikille koulutuksesta kiinnostuneille ohjelmaa, esimerkiksi työpajoja, koulutusesittelyjä ja kampuskierroksia.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi rakentamaan tulevaisuuttasi kanssamme ja tutustumaan AMK-päivillä Suomen parhaaksi ammattikorkeakouluksi valittuun Arcadaan!

Milloin? Keskiviikkona 14 marraskuuta 2018 (Arcadan kampukseen mahdollisuus tutustua klo. 9-11)

Lue lisää tapahtumasta osoitteesta www.amk-kampus.fi. Ilmoittautuminen 24.10-7.11 osoitteessa https://www.lyyti.fi/reg/amkkampus18.